ВИДЕО: Сираков прегръща наред в съблекалнята след успеха над ЦСКА, Генчев държи реч


ВИДЕО: Сираков прегръща наред в съблекалнята след успеха над ЦСКА, Генчев държи реч
Снимка: Lap.bg

3913 0

В страхотно настроение беше отборът, треньорите и всички от екипа на Левски след победата в дербито срещу ЦСКА. От клуба показаха видео как футболистите празнуват в съблекалнята след 1:0 на "Васил Левски".

Сираков прегръща наред

На масата се вижда обилна храна и напитки. Мажоритарният собственик Наско Сираков влиза и прегръща всеки един футболист в синьо.

Генчев даде неделна почивка на отбора

Генчев държи реч и радва ирачите

Треньорът Станислав Генчев пък държи реч, като съобщава, че неделният ден е почивен за играчите му.

"Първо, момчета, честита победа! Напълно заслужена! Така се играе като отбор - борим се, преследваме победата. Качествата са Ви безспорни. Днес желанието беше на наша страна. Вие бяхте отборът, който искаше повече победата. Утре почиваме, понеделник тренировка. Не забравяйте, понеделник почваме да се готвим за следващия мач. Имаме още много път да извървим, за да достигнем до нашата цел", казва наставникът, като след думите за почивката печели бурни аплодисменти.

Футболистите пеят фенски песни

След това в Левски са поздравени от изпълнителния директор Даниел Боримиров, а накрая видеото показва танцуващите и пеещи като фенове футболисти. Те пеят рефрена "Теб обичам и желая - с Левски до края". А ето какво каза Генчев веднага след победата. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички