ВИДЕО: Стотици фенове подкрепят Левски и на "Герена", пред видеостената


ВИДЕО: Стотици фенове подкрепят Левски и на "Герена", пред видеостената
Снимка: Васил Василев

929 0

Няколко стотици фенове на Левски се събраха пред стадион "Георги Аспарухов", за да изгледат гостуването на Лудогорец в петия кръг на Първа лига. Двубоят се излъчва на видеостена пред "синьото" съоръжение.

Между 500 и 1000 са на "Герена"

Запалянковците са облечени в сини фланелки в голямата си част, има и "въоръжени" със сини шалчета. Те скандират и подкрепят отбора, макар той да се намира на 350 километра от тях. Броят на привържениците е между 500 и 1000. 

В синхрон са с феновете в Разград

В началните минути на запалянковците не им се понрави решение на главния рефер на срещата Георги Кабаков и те показаха отношението си със скандирания "Кабаков, к***о". Любопитното е, че същото направиха и съратниците им в Разград.

На самия "Хювефарма Арена" Левски е подкрепян от около 3000 привърженици. "Сините" започнаха сезона със солидна подкрепа както в двете домакинства, така и в гостуванията си. А 'синята" опашка в Разград започна още следобеда. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички