Вкарал 128 гола за Левски призна: Кой играч ще липсва на "сините"?


Вкарал 128 гола за Левски призна: Кой играч ще липсва на "сините"?
Снимка: Lap.bg

2456 0

Легендарният бивш нападател на Левски Михаил Вълчев даде интересно интервю преди дуела с ЦСКА 1948. Вълчев е голмайстор на "А" група през 1982 г. с 24 гола за "сините". За Левски има 131 мача и 79 гола в "А" група, 29 мача и 20 гола за купата на страната, 43 мача и 29 гола в евротурнирите.

Ще липсва ли Карлос Охене на Левски срещу ЦСКА 1948?

Вълчев призна, че Карлос Охене по всяка вероятност ще липсва на Левски срещу ЦСКА 1948, но и допълни, че Станислав Генчев има достатъчно опции за тази позиция в центъра на терена и че не би трябвало да е голям проблем за "сините".

Още: Странно: Оцениха резерва в Левски на... 10 милиона

"Добре стартира сезона и може би ще липсва, но Станислав Генчев има опции в тази зона. Няма да е изненада Икенна да започне, а също така може да се търси вариант с издърпването по-напред на някой защитник. Не вярвам, че Левски ще има проблем с отсъствието на Карлос Охене.

Според мен не е чак такава решаваща фигура. Да, представя се стабилно, но на когото и да се довери Генчев, ще се справи. Положителното за треньора е, че вече има конкуренция и опции в тима, за да не се усеща липсата на някого" - сподели той пред "Тема спорт".

Легенда на Левски: Ще искам ЦСКА 1948 да спечели в неделя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички