Владимир Гаджев между Астана и Китай


Владимир Гаджев между Астана и Китай

1529 0

Капитанът на "Левски" Владимир Гаджев е бил предложен няколко пъти на казахстанския Астана, където треньор е "синята” легенда Станимир Стоилов. Единственото условие на национала било новият клуб да му плаща заплата от 50 000 долара месечно.

Според информация на "Меридиан Мач" на този етап Мъри Стоилов се дърпа от сделката. Той харесва качествата на Владимир Гаджев и е сигурен, че ще му свърши работа. Исканата заплата пък не плаши клуба. Проблемът се крие в трансферната политика на Астана. Тя е строга по отношение на покупките, като шефовете на клуба искат новите чужденци да са на максимум 22 години. Именно заради това Мъри взима играчи като младежкия национал на Дания Каспер Ларсен. Възможни са и изключения, но само в екстремни ситуации. Възможно е все пак Владимир Гаджев да акостира в Астана, но лятото, когато отборът ще атакува груповата фаза на Шампионската лига.

От "Герена" разкриха, че Владимир Гаджев вече е готов на трансфер в Казахстан или Китай. Халфът доскоро не искаше да чува за подобни дестинации заради съпругата му Лили. Двамата обаче вече са разделени и капитанът на "сините" е сменил приоритетите си.

Според информация на вестника китайският Шъджаджуан на Ясен Петров има интерес към Владимир Гаджев. Халфът също е потвърдил, че би играл заедно с Георги Илиев. В Китай трансферният прозорец още е отворен и няма да е изненада, ако скоро капитанът на "Левски" отиде в елитния вече Шъджаджуан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички