Водно оръдие чакало недопуснатите на "Лаута" "сини" фенове, мнозина скъсали билетите си още там


Водно оръдие чакало недопуснатите на "Лаута" "сини" фенове, мнозина скъсали билетите си още там
Снимка: Sportlive.bg

7167 0

Дълбоко възмутени и разочаровани са феновете на Левски, които останаха извън стадиона за мача с Локомотив в Пловдив, въпреки че имаха билети за него. "Сините" победиха с 2:0 и продължават серията си от победи през новия сезон.

Феновете - мирни, полицията - с вдигнати щитове

Около 300 привърженици останаха пред стадиона в парк "Лаута" снощи. Един от тях се свърза със Sportlive.bg, за да разкаже на какво са били подложени със събратята му, докато са се опитвали да влязат, "мирно и тихо", по думите му, на стадиона.

Около 300 фенове с билети останаха извън стадиона

Още: Чудесни новини за Левски: Асен Митков ще бъде готов за двубоя срещу Крумовград

Водно оръдие чакало да се включи

Според него полицията в града е била подготвила водно оръдие, което е стояло в близост до гостуващите фенове, щитовете на органите на реда са били вдигнати в бойна готовност, въпреки че не е имало предпоставки за някаква ескалация на напрежението.

Без отговори за прецаканите фенове

На многобройните запитвания на феновете защо не ги допускат до стадиона е било отговаряно, че това са мерки по повод влизането на привърженици без билети на мача. Опитите да бъде извикан сред тях представител на клуба или делегатът на срещата също не са били успешни поради отказ на органите на реда да съдействат.

Полицията пред

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Привърженикът, който се свърза с нашата медия, коментира реакцията на Левски - да пуснат останалите извън стадиона фенове безплатно на следващото домакинство (с Крумовград в събота), като не изцяло изпълнима, тъй като една част от тях, гневни на случващото се, са си изхвърлили билетите още в парк "Лаута".

Представител на фен групата "1914 ЛЕВСКИ" обяви пред Sportlive.bg, че възнамеряват да проведат разговор с клубното ръководство, за да получат обяснение защо се е стигнало до неприятното за тях преживяване снощи в Пловдив. А още снощи от Левски се извиниха на феновете си.

Още: Левски компенсира недопуснатите фенове срещу Локомотив Пловдив с билети за Крумовград

Левски платил 200 000 лева за свободния агент Кристиан Макун

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички