Вълчинов: След почивката вкарахме агресия и бяхме възнаградени


Вълчинов: След почивката вкарахме агресия и бяхме възнаградени

1354 0

След почивката вкарахме повече агресия и бяхме възнаградени, обяви асистентът на Стойчо Стоев - Явор Вълчинов след мача с Монтана, спечелен от "Левски" с 2:0.

„Отборът на Монтана ни затрудни много. Може би решаващи бяха началните 20 минути на второто полувреме, което го изиграхме доста силно и успяхме да вкараме два гола. Още на загрявката видяхме, че момчетата не бяха толкова добре концентрирани. Всеки един мач е изключително важен за нас и трябва да го започваме изключително концентрирано още от 1-та минута“, сподели Вълчинов.

„Второто полувреме свалихме топката на земята и започнахме да играем по-активно. Това е Левски. По този начин искаме да играем. Ние се опитваме да играем по един и същи начин. Създадохме положения, дори и първото полувреме на фона на недобрата игра“, добави асистентът на Стойчо Стоев.

„Наско Курдов има още много да даде. Той бе много полезен за отбора. Краев не бе в най-доброто състояние, но успя да вкара два гола. Успяхме да се възползваме от този импулс, който ни даде победата над Черно море. Да се надяваме, че Левски влиза в победен ритъм“, каза още Явор Вълчинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички