Здравко Димитров каза за какво съжалява в Левски, направи и любопитен коментар за Станимир Стоилов


Здравко Димитров каза за какво съжалява в Левски, направи и любопитен коментар за Станимир Стоилов
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

4906 0

Вече бившият футболист на Левски - Здравко Димитров, говори пред колегите от "Дарик радио" и "dsport" броени часове след трансфера си в турския Бодрумспор. Той разкри, че съжалява, че не е разгърнал потенциала си в "синия" клуб и каза няколко думи за Станимир Стоилов, който го отстрани от първия отбор.

Здравко Димитров е играч на Бодрумспор

"Много съм радостен за трансфера си. Знаете през какво преминах през последните няколко години. Играх в Б група, после така стана, че заиграх в Турция благодарение на двата мои много близки – Александър Петров и Добромир Петров. Голяма част от това, което се случи, се дължи на тях, защото ми помогнаха. Отидох, бях концентриран мислех само за футбол и явно хората са видели това и няма възнаграден труд. Много се радвам, че ще играя на такова голямо ниво", сподели Димитров.

Още: Лас Палмас обяви привличането на свободния агент Динко Хоркаш

"Не съжалявам за нито една стъпка, която съм направил. Съжалявам, че не успях да покажа пълния си потенциал в Левски. С добри чувства се разделям с клуба и им желая всичко най-хубаво. Това че не съм успял да си взема шанса в Левски, това не означава, че ще обърна гръб на приятели, с които съм делял една съблекалня".

"Ще ми бъде много интересно да се изправя срещу Станимир Стоилов. Във Втора лига срещу него ми бе дебютът и записах малко игрови минути, но какво по-хубаво българи да споделят една сцена на чужда територия. Много се радвам за него, че успя да изпълни целта си да влезе в елита. Ще се видим в Суперлигата", каза още родният футболист.

Левски обяви промяна в подготовката и какво се случва с Рикардиньо

Левски изтърва Иван Василев - Етър го продаде на спасилия се Ботев Враца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички