3 гола за едно полувреме и обрат: Черно море наказа Локомотив в Пловдив (ВИДЕО)


3 гола за едно полувреме и обрат: Черно море наказа Локомотив в Пловдив (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1736 0

Черно море победи Локомотив Пловдив с 2:1 на "Лаута" в двубой от петия кръг на Първа лига. "Моряците" стигнаха до обрат, като и трите попадения паднаха през второто полувреме. Жулиен Лами в 62' "смърфовете", а Исмаил Иса в 75' възстанови равенството. Влатко Дробаров направи обрата пълен 7 минути преди края на редовното време.

За отбора на Илиан Илиев това е втора поредна победа и обща трета след тази над Ботев Враца, а възпитаниците на Любослав Пенев това е втора загуба, като имат още 2 победи и 1 равенство. В следващия кръг Локо Пд гостува на Септември, а Черно море приема Крумовград.

Домакините започнаха по-силно двубоя, но въпреки това не записаха чисти голови положения. Жулиен Лами отправи удар, който бе блокиран, а после същото се случи и с такъв на Мазир Сула. В 25' "моряците" бяха близо до гол. Асен Дончев центрира от фал към Живко Атанасов, който засече, но Кристиан Томов изби в тялото на Георги Каракашев, но после стана ясно, че е имало и нарушение.

В ответната атака Жулиен Лами проби отдясно и центрира отстро към наказателното поле на Черно море, а Пламен Илиев излезе неразчетено, но Димитър Илиев не се ориентира никак добре.

 Последваха силни минути за "смърфовете", но най-чистото положение бе за варненци в 42'. Асен Дончев имаше страхотна  възможност да даде аванс на гостите, след като получи хубаво подаване от Мазир Сула. Той остана сам срещу Кристиан Томов, но отблизо стреля право в тялото на вратаря.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Второто полувреме започна с по едно положение и за двата отбора. Първо Мазир Сула бе неточен, а след това и Димитър Илиев за домакините. В следващите минути последва натиск на пловдивчани, като Христо Иванов прати удара си много близо до напречната греда.

5 минути след това в 62' Локо излезе напред в резултата.  Георги Каракашев успя да пробие през центъра и пусна извеждащо подаване за Жулиен Лами по десния фланг. Той с диагонален удар не остави шанс на Илиев, като последва дълга проверка с ВАР за засада, но такава нямаше.

След гола "моряците" се активизираха и в 75' стигнаха до изравнителен гол. Исмаил Иса се възползва от центриране и нанесе удар с глава, Кристиан Томов спаси, но при добавката Иса не сгреши. Само 7 минути след това се стигна и до обрат.  Отново активният Мазир Сула центрира прецизно от ъглов удар, където Влатко Дробаров стреля силно и неспасяемо с глава - 1:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички