"Бунтът" в Локо (Пд) всъщност е ход за пример


"Бунтът" в Локо (Пд) всъщност е ход за пример

1472 0

След като бе решено Локомотив (Пловдив) да не пътува за лагер в Созопол, бе лансирана идеята, че играчите вдигали бунт за неполучени заплати. Според "7 дни спорт" това не отговаря на истината. Всъщност се е случило следното: Още преди тренировката на отбора тарторите на тима, водени от Мартин Камбуров, са се срещнали с двама от шефовете. Играчите сами предложили вместо да се харчат 40 000 лева за лагер край морето, парите да отидат за изплащане на належащи задължения, включително и заплати към футболистите.

Решителна е била думата на треньора Христо Колев. Бащата нямал нищо против тимът да си кара подготовката в Пловдив, а да пътува за морето само за трите двубоя от приятелския турнир.

Благодарение на този ход на играчите, на "Лаута" ще успеят да влязат в ритъм и да изплатят дължимите заплати за декември, както и да изчистят дългове за ток и поддръжка на терена.

Особено удивени от лоялността на играчите са самите шефове. "В други години подобен вариант на зимна подготовка щеше да взриви "Лаута" от мрънкане. Сега обаче момчетата решиха да направят нещо невиждано до момента, за което заслужават само поздравления от феновете", споделят от управата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички