Христо Крушарски роди няколко нови "лафа" и коментира бъдещето на Томаш в Локомотив Пловдив


Христо Крушарски роди няколко нови "лафа" и коментира бъдещето на Томаш в Локомотив Пловдив
Снимка: Lap.bg

1487 0

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, коментира загубата на своя тим с 1:2 от Левски насред "Лаута" и също така взе отношение около бъдещето на старши треньора - Александър Томаш.

Какво имаше да каже Христо Крушарски?

"Ние, ако чакаме винаги крайния срок, влакът отдавна ще е заминал, така че аз си го казах преди 3, 4 месеца, че изобщо не трябва да се чака, а трябва да се гони от начало до край. Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш", сподели Крушарски пред медиите.

Още: Александър Томаш каза какво харесва в Левски и от какво се нуждае Локомотив Пловдив

 

"За тези два двубоя аз държа да видя това, което е стояло на резервната скамейка. Едни ги видях вече къде са, да видим още някои, ако има, и вече знаем какво търсим. Защитата ни е идеална. Млади момчета, показват си, ще останат. Остава сега да видим полузащитниците и нападател си имаме".

За бъдещето на Томаш

"В България най-обичаме да си дрънкаме празни чинии и всеки говори за нещо, което не го е виждал и чувал. Да си фантазираме сме номер 1".

Още: Капитанът на Левски даде заявката: Гради се шампионски отбор за сезон 2024/25

"Аз не съм спрял да говоря за закон за спорта. Не съм спрял и да ръчкам в тази посока. Няма да отстъпя до последно. Аз си направих труда да се поровя дълбоко в темата и ако ви кажа колко пари ще оправят българския спорт и всичко ще върви по мед и масло, няма да повярвате. С едни 300, 400 млн. българският спорт ще има и олимпийски, и световни шампиони".

Централната трибуна

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Той (Локомотив) никога не е бил слаб. Тези последните години Локомотив си показва своето, а ще продължи да го подобрява. Мисля, че ще стане за Нова Година, ама не знам за коя", добави още бизнесменът.

Левски помрачи празненствата на Локомотив Пловдив по случай 20 години от единствената титла (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички