И кандидат за гол на сезона в Първа лига не помогна на Локо София да сломи Локо Пловдив на "Лаута" (ВИДЕО)


И кандидат за гол на сезона в Първа лига не помогна на Локо София да сломи Локо Пловдив на "Лаута" (ВИДЕО)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

672 0

Локомотив Пловдив и Локомотив София не успяха да се победят в мача от 7-ия кръг на родната Първа лига. Срещата на "Лаута" завърши при резултат 1:1 и двата тима поделиха точките. Попадението във вратата на "смърфовете" бе наистина зрелищно, като безспорно ще бъде един от кандидатите за наградата "гол на сезона".

Развой на срещата в Пловдив

Мачът започна много зрелищно. "Червено-черните" от София откриха резултата още преди да е изминала минута игра. Станоев отправи удар от около десет метра, но вратарят Томов реагира бързо и успя да отбие топката.

Кълбото обаче отново попадна в играч на Локомотив София, а само секунди по-късно Станоев пробва нов удар, този път от по-голямо разстояние, който се озова в мрежата на домакините по впечатляващ начин - 0:1.

През втората част сякаш мачът се доиграваше и точно когато изглеждаше, че гостите затварят мача, домакините от Пловдив удариха. Влезлият от пейката Георги Каракашев отбеляза с глава, засичайки центриране отдясно на Оливер Камдем за 1:1.

Локомотив Пловдив продължава да е на шестата позиция в класирането у нас с актив от 11 точки. Тимът от столицата пък е на десетото място с 8 пункта на сметката си.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички