Коледно чудо на "Лаута" - взеха заплати и май намериха споснор


Коледно чудо на "Лаута" - взеха заплати и май намериха споснор

1410 0

Чудо в Пловдив! Предколедно футболистите на Локомотив взеха пари. Вчера на играчите е била платена по заплата и половина - за октомври и ноември, съобщава "Тема Спорт". Така те ще могат да посрещнат подобаващо празниците. Служителите пък са получили по една заплата. Над всички на "Лаута" бе надвиснала угрозата да прекарат Коледа и Нова година без пари, но шефовете в клуба все пак са успели да уредят някакви постъпления, с които да зарадват подопечните си. Според запознати парите са дошли от телевизионните права, като те са били преведени на клуба вчера преди обяд.

Това е успокоило леко напрегнатата обстановка на "Лаута". Въпреки това голяма част от футболистите все още обмислят дали да не разтрогнат договорите си, ако и след Нова година няма развитие по въпроса с намирането на нов собственик. От управата са уверили играчите, че чакат сериозен спонсор именно в началото на януари.

Както е известно, фенското сдружение обяви след края на есенния дял, че трудно ще се справи с издръжката на клуба и през пролетта. Не е изключено Локомотив Пловдив да продаде някои от играчите си, за да закърпи положението. На "Лаута" чакат пари и от ЦСКА за Пламен Крачунов, и от Левски за Аймен Белаид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички