Локомотив Пловдив няма да пуска фенове на Левски без билети


Локомотив Пловдив няма да пуска фенове на Левски без билети
Снимка: Rostislav Grancharov / LAP.bg

1947 0

Ръководството на Локомотив Пловдив отправиха последно предупреждение към феновете на Левски, решили да щурмуват "тепетата" за предстоящото гостуване. 

Полицията ще бъде на терен

През последните дни се разигра драма между двата отбора, защото от "Герена" пожелаха стотици повече места на "Лаута", но такива не им бяха дадени. В Левски са ентусиазирани от старта с общ резултат 10:1 и се очакват 1200 запалянковци на отбора да гледат на живо. 

От Локомотив обаче бяха категорични, че няма да допускат фенове без билети. Често подобни трикове биват пробвани, защото бяха успешни на част от двубоите срещу Славия в "Овча Купел". 

Съобщението на Левски

"Левскари, 

Напомняме Ви, че билетите за гостуването на „Локомотив“ (Пловдив) в петък, 2 август ще се продават на каса пред сектора определен за „сините“ привърженици 2 часа преди началото на срещата. Мачът е от 21:15 часа, а пропуските са с цена от 15 лева.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Предвид ограничението в количеството билети предназначени за „сините“ привърженици, апелираме желаещите да подкрепят любимия отбор на стадион „Локомотив“ в Пловдив да се възползват от ранното отваряне на пункта за продажба на билети и да заемат местата си на съоръжението веднага след отварянето на входовете на сектора предназначен за феновете на „Левски“.

Организаторите на срещата предупреждават, че на стадиона няма да бъдат допускани зрители без билети. 

Предвидено е феновете на „Левски“ да паркират автомобилите си на ул. „Димитър Ризов“ и ул. „Цветан Лазаров“, като охраната на паркираните автомобили, ще бъде осъществена от служители на МВР. Създадена е организация от ОД на МВР Пловдив за съпровод и паркинг за автомобилите на „сините“ привърженици, като сборния пункт ще бъде на паркинг на разклона за село Войводиново на път II-56", написаха от "Герена".

Още: Станислав Генчев вярва в победата на Левски срещу Локо Пд и потвърди: На този етап не търсим играчи

Христо Крушарски минал през ужас: Целили го с камъни

БФС с колосална глоба за Ботев и Локо Пловдив - Левски плаща "мижави" пари

СНИМКИ: Феновете на Локомотив Пловдив изпочупили тоалетните на "Колежа"

Калин Стоянов разкри за много уловена пиротехника за дербито Ботев - Локомотив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички