Официално: Локомотив Пловдив обяви бъдещето на Любослав Пенев


Официално: Локомотив Пловдив обяви бъдещето на Любослав Пенев
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1548 0

От Локомотив Пловдив излязоха с официално съобщение относно бъдещето на старши треньора Любослав Пенев. Той няма да остане начело на клуба, като освен това с него ще си тръгнат и хората от треньорския му щаб.

Любослав Пенев няма да остане начело на Локомотив Пловдив

Преговорите за разтрогване на договорите на Пенев, Атанас Стоилов, Никола Солаков, Ангел Павлов и Мартин Митев са започнали. Като временен наставник ще бъде назначен Христо Златински. Ето и цялото съобщение от "смърфовете" без редакторска намеса:

"ПФК Локомотив Пловдив официално започна преговори за разтрогване на договора на Любослав Пенев по взаимно съгласие. Разговори ще бъдат водени и с неговите помощници – Атанас Стоилов, Никола Солаков, Ангел Павлов и Мартин Митев.

До окончателното разтрогване на договорите им „черно-белите“ ще бъдат водени от Христо Златински" - пишат от клуба. А собственикът Христо Крушарски бе категоричен как би се разделил с Локомотив Пловдив.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички