Петър Пашев: Задължени сме да бием Хасково


Петър Пашев: Задължени сме да бием Хасково

15250 0

"Предстои ни мач, в който ще направим всичко възможно да играем добре и да спечелим. Задължени сме да вземем трите точки", обяви помощник-треньорът на Локомотив (Пловдив) Петър Пашев преди двубоя с Хасково.

Срещата от 14-ия кръг на "А" група е в неделя от 14:30 часа на Лаута.

"Определено няма да ни е леко, имайки предвид и метеорологичните условия, които неизбежно ще съпътстват срещата. Не бих казал, че има кой знае какво настроение в нашия отбор след мача с Ботев. Няма нито еуфория, нито драми. Момчетата се готвят нормално и всички действия и мисли са съсредоточени за мача с Хасково", заяви Пашев.

Специалистът разкри, че от състава отпада само наказаният Ангел Грънчов. Двама други футболисти, които са се оплаквали от контузии, от утре ще се включат пълноценно в тренировката.

"Нормално е да сме малко разочаровани от мача с Ботев, защото изпуснахме победата в самия край, но във футбола стават такива неща. По-хубавото и радващото е, че играхме добре и допринесохме за доброто настроение на хората по трибуните и тези пред телевизорите".

Пашев заяви, че не очаква провокации от страна на треньора на съперника - Емил Велев.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"И преди сме излизали срещу отбор, който той води. Така беше в мача срещу Локо (Сф), когато Стефан Генов бе начело на Локомотив Пловдив, а аз и Христо Колев му помагахме. Велев е възпитан човек и е професионалист, освен това той няма за първи път да гостува на Лаута", каза още Пашев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички