Скандален разказ и СНИМКИ: "Терените", в които Крушарски "налял милиони" за Локо Пловдив


Скандален разказ и СНИМКИ: "Терените", в които Крушарски "налял милиони" за Локо Пловдив
Снимка: БГНЕС

1111 0

Привърженик на Локомотив Пловдив изрази любопитен коментар, насочен към Христо Крушарски. И по-конкретно към думите на бизнесмена за вложените милиони. Според Иван Павлов това далеч не е така, като той приложи снимки към "нещото, в което въпросният другар Христо Крушарски е налял толкова милиони".

В какво Крушарски е вложил милиони за Локомотив Пловдив?

Ето какво е споделил за "Тема спорт" и снимките, които е предоставил на изданието:

"Реших да ви изпратя актуални снимки на нещото, в което въпросният другар Христо Крушарски е налял толкова милиони. Вероятно в Аржентина базите изглеждат по същия начин – без осветление, без трибуни, без кампус, без паркинг – само една гола поляна, обрасла с плевели насред нищото, обградена с телена мрежа за пилета.

И понеже г-н Крушарски изпитва истинска любов и помага на школата на Локомотив от много време, то мога да ви кажа, че поради липса на терени, всички набори от ДЮШ се налага да тренират едновременно (!!!) на един-единствен изкуствен терен, който е в окаяно състояние и не е реновиран откакто е изграден, преди повече от 10 години.

Официалният терен на "Лаута" всички го знаем в какво състояние е също" - споделя Павлов. А знаков бивш собственик на Локомотив Пловдив заяви, че има опасност клуба да отиде в долните групи след Крушарски.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички