Знаков бивш собственик на Локо (Пд): Има опасност да отидем в долните групи след Крушарски


Знаков бивш собственик на Локо (Пд): Има опасност да отидем в долните групи след Крушарски
Снимка: Lap.bg

1245 0

Ръководителят, при когото Локомотив (Пловдив) спечели титлата на България - Емил Наков, алармира, че съдбата на клуба може да е много лоша след раздялата с Христо Крушарски.

"Без Крушарски - в чистилището"

Той призова и фенове, и ръководители да "укротят топката" за доброто на "смърфовете", които има опасност да стигнат до по-долните групи в българския футбол.

Наков призова феновете да се

"Феновете добре искат Крушарски да се махне, но като си тръгне какво ще последва? Дали няма да стане по-лошо? Има огромна опасност клубът да мине през чистилището на по-долните групи.

Още: Крушарски: Няма да дам заден за оттеглянето си, фенове искат да ме трепят

Реално погледнато, ако Крушарски иска определена сума, за да се раздели с акциите, плюс задълженията и текущите разходи, не съм сигурен, че ще се намери човек или компания, която да поеме всичко това. Освен това и терените не са в добро състояние. Въобще не са на нивото, което се очакваше.

Призивът на Наков

Като човек, който е бил част от този клуб, ще си позволя да призова всички, обичащи Локомотив, да укротят топката. От една страна феновете да се успокоят, а от друга и собственикът да намали темпото. Същото трябва да направят и останалите от спортно-техническото ръководство, защото резултатите са плачевни. Всички тези неща влияят и на момчетата на терена. Не виждам човек, който ще извади кестените от огъня", коментира Наков пред "Мач Телеграф".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Един човек, който е дал дори една стотинка за благото на този клуб, е достоен за уважение. Не е лесно сам да издържаш футболен клуб в днешно време. Това е геройство и тези хора трябва да се уважават.

Всички трябва да седнат и да се разберат, преди да е станало късно. В Пловдив има много хора, които обичат този клуб и искат той да успява и да печели. Има и такива, които са с големи възможности и е добре те също да помогнат", призова още той. А ето кой клуб иска да финансира Крушарски след Локо (Пд). 

Още: Локо Пловдив реши: Маха Любо Пенев - но му плаща колосална сума пари за неустойка

"Той няма пари... провал е": Бивш шеф на Локомотив Пловдив съсипа Христо Крушарски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички