"Спирам парите - край на проекта": Крушарски каза колко милиона иска за Локо Пловдив и избухна


"Спирам парите - край на проекта": Крушарски каза колко милиона иска за Локо Пловдив и избухна
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

3839 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски призна, че срещу пет милиона лева ще предостави контролния пакет акции. Той даде интересно интервю, в което призна, че приключва с клуба.

Христо Крушарски каза колко пари иска за Локомотив Пловдив

"Нека мисионерите като Константин Думанов, който също има бизнес, да извади пари, а не само да обикаля и да търси кой друг да ги даде и да ги налее в клуба. Аз спирам да плащам заплати на футболистите, парите бяха приготвени, но спирам, защото в крайна сметка е време да спра да повтарям една и съща грешка и действително ще сложа точка на този проект, в който вложих много пари, сили и нерви.

Аз заставам с лицето и името си пред всички. Това съм аз. Нека да видим и тези, които са насреща, какво точно искат, какво предлагат и как ще го реализират. Но - да, категоричен съм, че аз няма да си тръгна от Локомотив, без да получа сумата, която поисках. Човек съм и не мога да искам пълна възрвъщаемост на това, което съм дал, което е близо 20 милиона лева. Няма как да се получи, реалист съм, но няма и все аз да съм прецаканият, оплютият и виновният. Освен това, каквото съм дал, ще си остане там на стадиона, няма къде да го отнеса.

Благодарен съм и се извинявам на тези истински фенове на отбора, които бяха до мен и ме подкрепяха и в най-мизерните времена, когато взех отбора. Това за мен са може би няколкостотин души. Другите периодично тръгват да стават спасители, а след това ги няма никакви. Сега съм поставил условието си и чакам отговор до петък" - призна Крушарски пред "Мач телеграф. А ето какво уточнение внесе Локомотив Пловдив за 8-часовия работен ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички