Станислав Генчев доволен не само от победата, но и от още един факт след Локо Пд - Левски


Станислав Генчев доволен не само от победата, но и от още един факт след Локо Пд - Левски
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

3648 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, говори след двубоя с Локомотив Пловдив, който бе спечелен от "сините" с 2:0 на "Лаута". Специалистът заяви, че е доволен от успеха, но натърти на факта, че обича, когато тимът печели и с чиста мрежа.

Думите на Генчев след сблъсъка

Още: Левски подчини "абоната" си Локомотив Пловдив, но не с разгром, а с прагматичен футбол (ВИДЕО)

"Много съм доволен, доста негостоприемен стадион, бяха важни трите точки и ги взехме с добра игра. Отдаваме заслуженото на Локо Пд, който искаше да ни притиска. Победата е напълно заслужена по мое мнение", започна треньорът на Левски.

"Цялата седмица подготвяхме отбора за тоя мач. Бяхме сигурни, че атмосферата ще е добра. Казах, че Любо Пенев е изключителен тактик. Отбора му пресира, а ние също искаме това, играем идентично, а по-добрият победи".

"Все пак сме хора и допускаме грешки. Срещу добър отбор като Локо Пловдив грешките е добре да са по-малко. Доволен съм от чистата мрежа, обичам, когато отбора печели без да е допуснал гол".

"Винаги сме работили в насоката отбора да стартира добре и да е в челото на класирането. Искам да благодаря на феновете, които винаги са до нас, трябва да продължим да ги радваме с победи".

"Изключително неудобен съперник е Крумовград. Притежава качествени футболисти, чака ни неприятен противник, но трябва да победим", добави още Генчев.

Стотици си платиха, но не бяха допуснати да гледат Локомотив Пловдив - Левски

Левски е господар срещу Локомотив, но има за какво да внимава в Пловдив - вече си е патил

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички