Все още не е ясно къде ще се играе Локо Пд - Левски, вариантите са два


Все още не е ясно къде ще се играе Локо Пд - Левски, вариантите са два
Снимка: Lap.bg

2760 0

В понеделник Локомотив Пловдив приема Левски, но все още не е ясно къде ще се играе двубоят. Причината е реконструкцията на "Лаута", която все още не е завършена и условията за гостуващите фенове не са никак благоприятни.

"Лаута" или Пазарджик - двете възможности

Все още има голяма вероятност срещата да се проведе на стадиона на Локо пд, въпреки че заради реконструкцията на стадиона в момента гостуващата публика се настанява на централната трибуна. Чака се официално становищя на полицията дали съоръжението ще може да приеме двубоя. БФС не е категоризирал двубоя като "рисков", пише "Тема спорт". Органите на реда обаче може да имат забележки от гледна точка на сигурността. Секторът, отделен за феновете на съперниците на "черно-белите", е много малък – за около 200 души.

Именно от полицията и тяхното разрешение зависи дали двубоят ще е на домакинския стадион на пловдивчани. Ако такова не се получи, срещата ще е в друг град. Така най-вероятно двубоят ще бъде в Пазарджик. Довчера обаче нямаше заявка от клуба да играе с Левски на "Георги Бенковски". Очаква се днес да има развитие по случая. Междувременно вече официално са вписани промените в ръководството на Левски, като Даниел Боримиров е новият изпълнителен директор.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички