150-членна делегация заминава за Ливърпул


150-членна делегация заминава за Ливърпул

2265 0

Лудогорец отлита днес сутринта за Ливърпул за първия си мач в историята в Шампионската лига. Разградчани заминават от София към Острова за двубоя на "Анфийлд", който е утре от 21.45 ч. (българско време).

За първи път шампионите ще бъдат с толкова голяма делегация, като по информация на "7 дни спорт" близо 150 души наброява целият списък, предвождан от Георги Дерменджиев и директорите на клуба.

Само футболистите, треньорите и хората от спортния щаб, които ще се качат на самолета, са 84. Толкова наброяват играчите от представителния отбор и състава, който ще се състезава в младежката Шампионска лига.

Вчера следобед тимът на Атанас Димов пристигна в София, а днес заминава с батковците за Ливърпул. Отделно с отбора ще има много спонсори, партньори и хора, които просто искат да гледат двубоя на "Анфийлд". До момента разградчани не са пътували с толкова голяма делегация за европейски мач. Единствено в двубоя с Валенсия от 1/8-финали-те в Лига Европа през миналия сезон на самолета се качиха близо 100 души.

Днес цялата група на шампионите ще бъде предвождана от президента Александър Александров и директорите Ангел Петричев и Георги Караманджуков. Спортният шеф Методи Томанов пък ще чака състава на английска земя, след като през уикенда гледа на живо мача на Ливърпул с Астън Вила.

По информация на "7 дни спорт" цялата делегация на шампионите ще отседне в 3 хотела в Ливърпул. Първият отбор ще бъде в 5-звездния "Титаник", който се намира по поречието на река Мърси и впечатлява с дизайна си. В него момчетата на Георги Дерменджиев ще имат пълно спокойствие преди първия си мач от Шампионската лига. ВИП гостите на шампионите и директорите ще са в друг 5-звезден хотел в центъра на града "Краун Плаза", който също се намира на река Мърси. Младежкият отбор на шампионите и останалата част от делегацията пък са в хотел "Малмейсън".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

За утрешния мач на "Анфийлд" от Лудогорец чакат рекордна посещаемост на български фенове. Отпуснатите билети от Ливърпул, които бяха малко над 2300, вече са изкупени. Освен това обаче с клуба постоянно се свързват българи,които живеят в Англия и искат да присъстват на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички