2 милиона + 4-годишен договор: Детайлите около трансфера на новия в Лудогорец са разкрити


2 милиона + 4-годишен договор: Детайлите около трансфера на новия в Лудогорец са разкрити
Снимка: Facebook

14546 0

Родният шампион Лудогорец продължава с гръмките трансфери, а вчера сутринта (16 юли) обявиха официално своя нов плеймейкър - Агибу Камара. Часове след обявяването на трансфера пък станаха ясни и детайлите по него, които мнозина намират за стряскащи.

Лудогорец е дал огромна сума за Камара

Разбира се, стряскаща е самата сума, платена от "орлите" за новия им футболист. Според "Тема Спорт" от "Хювефарма" са извадили цели 2 милиона евро, за да подпишат с Камара - сума, която никой не може да си позволи по родните терени. Също така, според източника - Камара е подписал в Разград за следващите 4 години.

Още: Динамо Батуми - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме реванша от квалификациите за Шампионска лига?

Лудогорец е дал 2 милиона за новия си футболист

Преди дни бившият му тим - гръцкият гранд Олимпиакос, го отзова от селекцията на родината му, която води подготовка за участие на Олимпиадата в Париж. В понеделник (16 юли) той трябваше да тръгне с тима от Пирея на подготовка в Нидерландия. Но вместо за "страната на лалетата" Камара хвана самолета за България, където мина успешно медицинските прегледи и вчера официално бе обявен за футболист на разградчани.

Припомняме, че Лудогорец прави сериозна селекция това лято. При това не се притеснява да вади сериозни суми за попълненията. Бонман, който единствен не е национал на родината си, и Дерой Дуарте пристигнаха в клуба като свободни агенти.

Но за Едвин Куртулуш бе платено повече, отколкото за Агибу Камара. Централният защитник бе привлечен от шведския Хамарби за около 2.5 милиона евро.

Лудогорец спря да продава билети за мача с ЦСКА, подозират ги в страх от "червена" инвазия

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Лудогорец научи следващия си съперник по пътя към Шампионска лига, ако премине Динамо (Батуми)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички