Ангел Петричев обяви: Лудогорец бута сектор "А" и строи модерен нов вместо него


Ангел Петричев обяви: Лудогорец бута сектор "А" и строи модерен нов вместо него
Снимка: ludogorets.com

3424 0

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, обяви, че клубът започва разрушаване и построяване на нов сектор "А" на стадион "Хювефарма Арена". Там ще има подземен паркинг, голям музей, фен магазин, бизнес зона, няколко скайбокса ни голяма хоспиталити зона.

"Удоволствие е да Ви съобщя, че сме на финалната права за построяването на сектор „А“. Броени дни остават до издаването на разрешително за строеж на новия сектор. Провеждаме и търг за фирми изпълнители, като сме поканили няколко от най-големите строителни компании.

Разрушаването на сектора може да започне през есента

В много скоро време Лудогорец ще разполага с един модерен сектор, който освен че ще предлага комфорт на всички посетители, ще бъде достатъчно функционален за екипа, организиращ мачовете, а и за медиите. След построяването на новия сектор хората, използващи помощни средства, ще имат много лесен достъп", обяви Петричев на пресконференция.

"Ще се опитаме така да се подредят нещата, ако играем в групова фаза на европейските клубни турнири, УЕФА да ни позволи да сме домакини на собствения си стадион. Това ще бъде много по-сложно, ако е групова фаза на Шампионска лига. Този въпрос остава отворен.

Възможно най-скоро ще се случи проектът, но отнема средно около година и половина. Капацитетът ще нарасне, малко над 12 000 ще бъде. С новия сектор ще отговорим на всички очаквания. Възможно най-скоро, до дни, се очаква разрешителното за строеж. През есента е реалистично да започнем разрушаването на сектора", поясни още директорът. А ето какви са трансферните планове на Лудогорец за лятото. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички