Антон Недялков показа самочувствие и отговори защо дербитата с ЦСКА са толкова ожесточени


Антон Недялков показа самочувствие и отговори защо дербитата с ЦСКА са толкова ожесточени
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4850 0

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков говори искрено за победата срещу ЦСКА и 13-ия триумф в Първа лига за "орлите". Той обясни и своята гледа точка защо мачовете с "червените" са толкова ожесточени. И този сблъсък не завърши без нервни ситуации, като имаше 2 червени картона след меле на терена.

Доволен от показаното от играчите на Лудогорец

Антон Недялков показа самочувствие след титлата на Лудогорец

Относно начина, по който стигнаха и до този успех: "С това, че сме колектив, всеки играе и тича, бори се. Мисля, не сигурен съм, че ние сме най-добрите играчи, с най-добрите качества и го показахме. Такива неща се случват във футбола и се връщат, трябва да си усърден, да не се отказваш. Съдбата го връща. Трябва да си усърден и да не се отказваш от най-малката грешка. Трябва да продължаваш да работиш и съдбата ще ти го върне", заяви Недялков за автогола в предния си мач.

Още: Ангел Петричев подразни феновете с изказване, докато се радваше на 13-ата за Лудогорец

"Моята позиция не е такава, която трябва да се бележи, ами да предпазвам, да не се стига до вратата и да помагам на отбора да вкарва. Понякога пробвам да стрелям и се случва".

Защо е враждата между ЦСКА и Лудогорец?

"Винаги стават зрелищни дербита, стават проблеми, има заряд, мотивация. Трудно е да се адаптираш към тези двубои, защото всеки е различен, но аз съм доволен Като цяло враждата между ЦСКА и Лудогорец поражда агресивна игра и най-малките положения пораждат допълнително изнервеност. Не смятам, че тези неща имат във футбола. Враждата между ЦСКА и Лудогорец поражда агресивната игра Не смятам, че за това има място във футбола. Няма място за агресия, а за хубава игра".

Бившият играч на ЦСКА иска по-голяма конкуренция в шампионата." Сами сме си виновни, когато не побеждаваме. Ако има по-добра конкуренция, на Лудогорец ще е по-трудно. Пожелавам на конкурентите ни да се развиват, за да се развива българският футбол".

Още: "Водата е здраве" - луд купон на играчите на Лудогорец усмихна Дерменджиев (ВИДЕО)

Голмайстори в Първа лига през сезон 2023/24: Дуа сред лидерите, Каранга с нов гол

Стамен Белчев с показно след Лудогорец - ЦСКА: Показа как трябва да говори един треньор

Класиране в Първа лига през сезон 2023/24: Лудогорец би ЦСКА и стана шампион за 13-и път

Лудогорец взе 13-ата титла: ЦСКА буквално се сби с "орлите" - откъсна им крило преди финала за Купата на България (ВИДЕО)

Плесници и масов бой: Грозни сцени на Лудогорец - ЦСКА и червени картони, Текпетей аут за финала (ВИДЕО)

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички