Арогантен Дерменджиев: Нямаме право на грешка срещу Литекс, "Левски" и Славия!


Арогантен Дерменджиев: Нямаме право на грешка срещу Литекс, "Левски" и Славия!

1669 0

Старши треньорът на Лудогорец се държа леко арогантно с журналистите по време на пресконференцията преди дербито с Литекс в "А" група. Той сподели, че очаква "тактически силен мач" и като цяло много интересно първенство, тъй като клубовете през новия сезон са на по-високо ниво. Според Дерменджиев отборът му е готов за началото на първенството.

"Литекс е един много добър тим, който играе равномерно и в двете фази. Литекс обръща голямо значение на защитата. Познавам Краси Балъков.Наясно съм с възможностите на тима, който е класен и разчита на собствените си кадри. Предполагам, че мачът в Ловеч ще е тактически много силен", коментира Дерменджиев относно съперника.

"Клубовете в България този сезон са на по-високо ниво в сравнение с миналия. Равностойни са. Първенството със сигурност ще бъде много интересно", категоричен бе той.

Запитан дали има притеснение, че футболистите му могат да се пестят срещу Литекс, по подобие на дербитата с Берое за Купата, треньорът заяви:

"Не съм съгласен, че моите момчетата са се пестяли срещу Берое. За нас лесни мачове няма. Нямаме друга алтернатива, освен да играем на 100 процента във всички срещи от първенството и турнира за Купата на България".

Специалистът посочи, че последните три мача преди плейофната фаза за най-важните за отбора му. "Нямаме право на грешка срещу Литекс, Левски и Славия", посочи той. Наставникът на разградчани разкри, че групата и титулярният състав за мача ще бъдат решени в последния момент, а контузените Светослав Дяков и Роман Безяк тренират с отбора.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Запитан дали пред Лудогорец има изрично поставена цел да стане шампион, Дерменджиев отсече: "В Лудогорец целта винаги е била спечелване на всички трофеи. Това се знае и без да се афишира".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички