БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група и ШЛ


БФС с поредна издънка - бута Лудогорец за точки в "А" група и ШЛ
Снимка: БГНЕС

9508 0

Българският футболен съюз подразни с поредна издънка в рамките на последните десетина дни. От "Иван Асен II" днес утвърдиха програмата в "А" група до края на 2014 г. и в турнира за Купата на България. В техния преглед впечатление прави, че от футболната ни централа изцяло осигуряват комфорт на шампиона Лудогорец за представянето му в Шампионска лига. Наред с това, с програмата на разградчани им се дава шанс да наваксат и изоставането си по точки в "А" група.

Първите мачове от осминфиналите са на 28/29 октомври, а ревашните на 3 декември.

Срещите на Лудогорец срещу Берое обаче са изтеглени за след Нова година. Първият, който е в Стара Загора, трябва да се играе на 15 февруари, а реваншът в Разград е седмица по-късно - 22 февруари.

Впечатление прави, че на 28 октомври, когато са останалите 1/8-финали за Купата, Лудогорец няма мач в Шампионска лига. На 3 декември, когато са реваншите в турнира, българският шампион също не играе в най-комерсиалния клубен турнир.

Комфортът, който от БФС осигуряват на Лудогорец, е поредният им фал, след непризнаването на собствената им вина за провала на националния отбор срещу Хърватия и Норвегия, скъпите билети за мача с "шахматистите" в София и мекото наказание на Левски за прорасистки прояви в сектора на феновете им.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички