Бивш помощник-треньор в Лудогорец: Разград има 2 ресторанта, отборът няма много фенове


Бивш помощник-треньор в Лудогорец: Разград има 2 ресторанта, отборът няма много фенове
Снимка: БГНЕС

632 0

Бившият помощник-треньор в Лудогорец - Зденек Бечка, направи интересни коментари за клуба в навечерието на мача на Виктория Пилзен с българския шампион. Двата тима се изправят един срещу друг в Лига Европа тази вечер, като Бечка, който работи в Разград с Павел Върба, е асистент в чешкия клуб в момента.

Треньорът нарече Разград "мрачен", споделяйки, че там е имало само 2 ресторанта за посещение, и заяви, че "орлите" нямат много фенове. В същото интервю той посочи голяма грешка на собственика Кирил Домусчиев.

Бечка все пак похвали клуба за условията там

Споделяме с Вас по-интересните отговори на Бечка и прилежащите въпроси.

Съжалявате ли, че работихте там?

- Със сигурност не, имам добри спомени. Прекарах близо година от живота си в България. За съжаление, бяхме значително засегнати от пандемията, не играхме поне три месеца, което не ни помогна в работата.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Спечелихте 2 титли - в Албания и в България с Лудогорец. Коя Ви е по-ценна?

- В Албания беше... не искам да кажа по-бедно, но по-скоро на аматьорски начала. При Лудогорец всичко е на максимално ниво. Отличен тренировъчен център, хора в и около клуба. Много по-професионално е.

Трудно ли беше да тренираш отбор, в който 80% от играчите бяха чужденци?

- Много. Имаше тринадесет националности, говорещи три езика. Освен английски и български, имаше и говорещи португалски. Поради това подготовката и цялата комуникация беше малко по-сложна.

А трудно ли беше да работиш и живееш в малък и неугледен град като Разград?

- Вярно е, че градът е малък, малко мрачен. Но отново тренировъчният център е на първо ниво. Ние прекарвахме повечето време там с момчетата. А иначе? Имаше два ресторанта, в които ходехме и това е.

Какво Ви показа мачът със Славия Прага, който Лудогорец изигра?

- Че той е победим. Ние също имаме шанс да победим Лудогорец и определено искаме да ги победим. Вярвам, че нашите фенове също ще ни помогнат. Лудогорец няма толкова много, трябва да използваме и това предимство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички