"British homosexual broke the game!" Реал излъга героите от Лудогорец


"British homosexual broke the game!" Реал излъга героите от Лудогорец

58778 3

Нови 90 минути магия от Лудогорец. Българският тим изигра изключително достоен мач срещу Реал (Мадрид), който загуби с минималното 1:2. Разградчани стояха като равен с европейския шампион пред препълнен "Васил Левски", над 40 000 зрители ще запомнят този мач завинаги. Лудогорец вече подобри рекорда на Левски, след като вкара втори гол в турнира, но остава с нулев актив. Затова спомогна шотландската съдийска тройка, водена от Крейг Томсън, която стабилно побутна Реал.

Лудогорец влезе в мача като голям отбор. Без притеснение и треперене от именития противник. Играчите на Георги Дерменджиев показаха зъби още в 5-ата минута. Тогава Марселиньо не успя да овладее отличен извеждащ пас към него в наказателното поле.

В 7-ата минута времето спря. Българският шампион поведе на най-успешният клуб в турнира, легендарният Реал (Мадрид). 43 000 зрители не вярваха на очите си, когато Козмин Моци след корнер отклони топката към Марселиньо на задната греда, а там бразилецът с глава шокира Икер Касияс и компания.

Шашардисаният Реал реагира мигновено и натисна в търсене на изравнителен гол. В 10-ата минута Йордан Минев фаулира Хавиер Ернандес в наказателното поле и Крейг Томсън справедливо посочи бялата точка. Най-добрият футболист в света Кристиано Роналдо застана на топката. Зрелището и героизмът на българския тим обаче продължи, когато Владо Стоянов спаси удара му. Феновете вече бяха в делириум!

Реал бе толкова стъписан, че не намираше играта си и изпитваше сериозни трудности в организирането и. Лудогорец резонно се прибра предпазливо в защита.

В 14-ата минута Кристиано Роналдо се измъкна отляво и реализира, но му бе вдигната несъществуваща засада.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Лудогорец спокойно изнасяше топката и не даваше на Реал да създава чисти положения. Нещо повече - в 22-ата минута разградчани стигнаха до два поредни корнера, а при втория Козмин Моци стреля добре с глава.

И когато Реал бе тотално зациклил се намеси съдията Крейг Томсън. Кристиано Роналдо се блъсна в Козмин Моци в наказателното поле в 23-ата минута и това бе достатъчно за шотландеца да отсъди втора дузпа. Този път той сгреши. Това обаче не стори Кристиано Роналдо, въпреки че Стоянов отново хвана ъгъла - 1:1. Видимо изнервеният Роналдо показа на феновете на стадиона да се успокоят. Те му отвърнаха със скандирания "Меси" в следващите минути.

Лудогорец не се притесни и продължи да играе своята игра. В 30-ата минута хубава атака на "орлите" завърши с удар на Михаил Александров, който Касияс спаси. Лудогорец отвърна с опасен удар на Хавиер Ернандес с глава след центриране на Марсело. Стоянов бе на мястото си.

В заключителната част на първото полувреме Реал наложи доминация. Защитата на Лудогорец се разкъсваше, а бързите играчи на Карло Анчелоти се възползваха от свободните пространства, но Чичарито пропусна в 43-ата минута след пробив на Кристиано Роналдо.

Заключителният момент от първото полувреме бе отменен гол на Роман Безяк заради засада.

Реал започна по-активно второто полувреме и Роналдо прати опасна топка успоредно на голлинията веднага след неговото начало. В 52-ата минута Владо Стоянов отново показа суперкласа. Той извади удар с глава на Гарет Бейл от пет метра по невероятен начин.

Лудогорец не остави да бъде натиснат и в 55-ата минута Икер Касияс трябваше да показва класа за да спаси страхотен далечен удар на Фабио Ешпиньо. В ответната атака Моци се намеси великолепно и предотврати сигурен гол на Чичарито, който бе оставен сам на задната греда.

Минутите си минаваха, а статуквото се запазваше. Лудогорец бе равностоен на Реал (Мадрид)! В 66-ата минута Марселиньо стреля страхотно от дистанция, а Касияс трябваше да се намесва акробатично.

В 68-ата минута и Йордан Минев направи изява от невероятна класа. Той изчисти от голлинията удар на Кристиано Роналдо, който вече бе преодолял Владо Стоянов. Това се случи минути след влизането в игра на Карим Бензема, чието присъствие веднага се усети.

В 77-ата това даде резултат. Марсело центрира отляво, Александров падна в наказателното поле, така топката стигна до Бензема, който без проблем вакра за 1:2. От Лудогорец скочиха с претенции за нарушение, но шотландският съдия за пореден път в този мач отсъди в полза на по-именития отбор.

Лудогорец изнемогна физически и за Реал стана по-лесно да създава голови положения. Въпреки това нашият тим се мобилизира и стигна до пробив на резервата Върджил Мисиджан в 83-ата минута, когато Ияраменди го дръпна за ръката, но съдията отказа да отсъди дузпа. Да, холандецът падна пресилено, но това стори и Кристиано Роналдо през първото полувреме.

Две минути по-късно бе отсъдена безумна засада в ущърб на Лудогорец, а съдийските грешки вече дойдоха в повече. Българският тим не успя да надмогне тях и класата на Реал и загуби мача с гордо вдигната глава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички