Дерменджиев атакува Берое с пет промени


Дерменджиев атакува Берое с пет промени

1765 0

Сериозни промени в своя титулярен състав ще направи треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев за предстоящия реванш с Берое за Купата на България. Очаква се специалистът да смени поне 5 човека за срещата в неделя, пише "Меридиан мач". Със сигурност титуляр ще е Георги Терзиев. Националът изненадващо бе на пейката в първата среща, а заместникът му Алекс Барт и Козмин Моци се представиха доста колебливо. Румънецът е наказан за натрупани жълти картони, което означава, че Дерменджиев ще избира измежду Барт и Александър Александров за негов партньор. В зависимост от здравословното състояние на Светослав Дяков пък ще се види кой да е човекът до Фабио Ешпиньо в халфовата линия.

След слабото включване на Абел Анисе срещу Берое, на този етап Христо Златински изглежда по-вероятен титуляр. На върха на атаката почти сигурно ще е Жуниор Кищада, а сред 11-те се връща и Михаил Александров. Очакванията са той да заеме мястото на Вандерсон.

Дерменджиев все още не е решил кой да започне на вратата. По принцип в този турнир играе Иван Чворович, но сърбинът не бе много убедителен в първата среща. Заради това Владислав Стоянов може да играе в завързания неделен мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички