Дерменджиев: Ливърпул е добър отбор с психологически проблеми


Дерменджиев: Ливърпул е добър отбор с психологически проблеми

1374 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че Ливърпул е добър отбор, който обаче има психологически проблеми и заради това се представя по-слабо през този сезон.

"При всички случаи мачовете в Шампионска лига са много отговорни за нас. Футболистите придобиха сериозна рутина и ще се опитаме така, че да направим добър мач, но ако загубим няма да е фатално. Ливърпул е отбор, който разполага с много добри футболисти и мисля, че проблемите в този тим са единствено психологически. Ще бъде един труден двубой, но се надявам на добър мач за зрителите. Ние ще играем свободно, но ще се постараем да направим такъв мач, че да победим," заяви треньорът на българския шампион.

"Имаме проблем с един футболист. Това е Ангуло, който получи проблем на тренировка. Когато играеш на собствения си стадион е много по-различно, но тук в София публиката е прекрасна, която е високо интелектуална и ние сме доволни, че имаме тази подкрепа. За България е много добре, че Лудогорец дава повод да бъде коментирам в Европа и света. За нас това също е перфектно, като отбор само на четири години," каза още Георги Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички