Петричев: Около 40 000 запалянковци ще ни подкрепят срещу Ливърпул


Петричев: Около 40 000 запалянковци ще ни подкрепят срещу Ливърпул

1117 0

Ръководството на Лудогорец е убедено, че голям брой зрители ще подкрепят отбор в мача с Ливърпул от Шампионската лига. Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че очаква около 40 000 запалянковци на Националния стадион "Васил Левски".

"Очакваме около 40 хиляди души на стадиона. Няма да е толкова пълен "Васил левски", както срещу Реал (Мадрид). Все още има останали малко билети за двубоя. Нека хората да дойдат малко по-рано. Ще има сериозен пропускателен режим," заяви Петричев пред "Дарик".

"Малко се бърка причината за присъствието на Крисия и Кубрат Кулев на стадиона. Кубрат Пулев най-вероятно ще гледа мача, но Крисия ще присъства не толкова да гледа мача, а защото от УЕФА държат в шампионския клуб да има известни фигури от областта на спорта и културата. Преценихме, че Крисия е емблематично лице за нашия регион и цяла България. Ще има участие в шампионския клуб," коментира изпълнителният директор на Лудогорец.

Петричев говори и за инцидента с него след дербито с ЦСКА.

"Не бих казал, че е толкова лесно човек да се успокои след толкова много негативни емоции. Прекалено много войни станаха и негативизъм. Да се чуди човек целта ни да забавляваме ли е или да се плюем по между си," каза още Ангел Петричев.

 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички