Дерменджиев: Мачът с ЦСКА е пореден, съдиите нас не ни притесняват


Дерменджиев: Мачът с ЦСКА е пореден, съдиите нас не ни притесняват

1238 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че в неговия отбор не отдават такова внимание на рефера, който ще свири дербито с ЦСКА утре, колкото в лагера на "червените". Както е известно, от "Българска армия" възнегодуваха срещу назначението на Николай Йорданов, след което от БФС решиха главният рефер на двубоя да бъде избран чрез жребий. Напрежението по тази тема принуди шефа на съдиите Никола Джугански да подаде оставката си днес.

"Казвам ви честно, изобщо не ги следя тези моменти. За мен е важно утре да излезем и да изиграем един мач, който искаме. Ние не се притесняваме от съдиите, в България има изключително добри съдии. Вярвам в тях, че ще изсвирят мача така, както трябва", коментира Дерменджиев в навечерието на сблъсъка.

Според специалиста мачът не е на живот и смърт и трите точки няма да са решаващи за титлата.

"Голямо напрежение се създава около мача, а стойността са 3 точки, които са важни, но това е пореден мач от първенството. Има сериозна разлика между нас в точките и ни е необходима победа. Но има много мачове след това, тези 3 точки не са решаващи. Ще играем с респект и уважение към ЦСКА, но ще подходим по най-сериозния начин", увери наставникът на шампионите.

Дерменджиев коментира и темата за поста национален селекционер, с който свързват името му след уволнението на Любослав Пенев.

"Не искам да спекулирам, чух го това нещо. Националният отбор на България е емблемата, от много години назад нямаме определени постижения. Мен ме интересува единствено Лудогорец. В България има добри треньори, които могат да извадят националния отбор до по-високо ниво, в това съм убеден", заяви той.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички