Станислав Генчев: Лудогорец пак ще тръшне ЦСКА


Станислав Генчев: Лудогорец пак ще тръшне ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1577 0

Победа за Лудогорец в дербито с ЦСКА прогнозира бившият футболист на "орлите" Станислав Генчев пред "България Днес". Играчът на Славия заяви, че вече е напълно възстановен от контузията, която го мъчеше, и ще бъде на линия за гостуването на Берое в неделя.

"Обикновено Лудогорец винаги печелят срещу ЦСКА. Смятам, че и сега ще бъде така. Те са по-добрият отбор. Със сигурност тази тяхна доминация ще окаже психологическо въздействие. Когато играех в Лудогорец, още в съблекалнята бяхме убедени в успеха. Дори не сме си и помисляли за загуба или равен. Имали сме увереност срещу ЦСКА", разкри 33-годишният Генчев.

"Публиката на ЦСКА може да окаже помощ на отбора си, но в никакъв случай няма да стъписа играчите от Разград. Те вече събраха опит в Европа и са играли пред далеч по-пълни трибуни. Не вярвам Лудогорец да мисли повече за Ливърпул и Шампионската лига. Ако загубят този мач, ЦСКА става големият фаворит за титлата", добави халфът.

"Надявам се Лудогорец да стане шампион. Това е най-добре организираният отбор. Представя се успешно и навън. Прославя България и ние имаме нужда от такъв тим. Естествено пазя само добри спомени от престоя си там", каза още бившият национал.

Полузащитникът на Славия обеща черната серия на "белите" най-накрая да бъде прекъсната.

"От кризата се излиза само по един начин - с победи. Берое са безспорно добър отбор пред своя публика. Ние обаче играем по-добре като гости. Затова мачът ще е интригуващ". завърши Генчев.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички