Дерменджиев: Момчетата се мотивираха след случилото се срещу Ливърпул


Дерменджиев: Момчетата се мотивираха след случилото се срещу Ливърпул

4409 0

От Лудогорец за пореден път демонстрираха манталитет, който ги различава от останалите клубове в България. След хубавия успех срещу Литекс с 4:1 старши-треньорът на разградчани запази пълно спокойствие и го прие като нещо рутинно.

"Успехът е добър, не е изключителен, целта ни е да побеждаваме. Стана добър мач, момчетата успяха да се мотивират след мача с Ливърпул. Няма разочарование защото на "Анфийлд" играхме добре. Днес ми харесаха играчите защото говорихме много за концентрация и мотивация и играхме раздвижено", започна Дерменджиев.

Той бе попитан за допуснатия гол в последната минута.

"Всеки вкаран гол ни притеснява, водехме убедително и подценихме ситуацията", каза треньорът.

Относно предстоящите мачове - за Купата срещу Ботев (Враца) и в края на седмицата срещу Левски, Дерменджиев каза:

"Ще има доста промени в състава срещу Ботев (Враца), тези които до този момент са играли рядко ще вземат участие. Облекчение за нас е, че няма да пътуваме много. Ще играем с Ботев и след това заминаваме в София, където ще останем до мача срещу Реал. Имаме настройка за Левски, след това идва Реал (Мадрид), много са нагъсто мачовете, трябва да има едно пренастройване. Отдавна не е имало български отбор в Шампионската лига и е много важно за нашия футбол, засега се справяме", завърши Дерменджиев.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички