Дерменджиев: Очаквам да играем в "А" група все едно сме в Шампионска лига


Дерменджиев: Очаквам да играем в "А" група все едно сме в Шампионска лига

1346 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази задоволството си от първия лагер на тима в Турция, като днес шампионите се завърнаха в България.

"Направихме това, което беше планирано. Доволен съм от контролите, защото се виждат слабостите, които трябва да се коригират. Условията бяха много добри. Футболистите са доволни и обратната връзка е добра", заяви Дерменджиев.

Той коментира и основната тема в последните дни, която е планираният от Ивайло Петев лагер на националния отбор по футбол. Бившият треньор на Лудогорец иска 6 играчи на "орлите", като Дерменджиев разкри, че е постигната договорка между двамата и ще бъдат пуснати 3-ма от желаните футболисти. Козмин Моци обаче няма да бъде пускан в състава на Румъния.

"Националният отбор е над всичко, но става въпрос и за програмата на един тим. Това е извън датите (на УЕФА). Не е странно, ако не пуснем никого. Разговарях с Ивайло Петев и се разбрахме, има определена договорка. Ще има компромис от двете страни. Съобразявам се с националния отбор. Най-вероятно ще бъдат половината от желаните шест наши футболисти в националния отбор. Играчите са професионалисти и преди всичко са българи. Тези, които трябва да отидат в националния отбор, ще го направят. Козмин Моци няма да бъде освободен за лагера на румънския национален отбор", каза още Дерменджиев.

Иначе Дерменджиев адресира и най-сериозното предизвикателство пред клуба в следващите месеци - задържането на вниманието на играчите към "А" група при наличието на мениджъри и сериозен интерес от страна на топ европейски кубове.

"Убеден съм, че тези четири месеца ще бъдат изключително трудни за управление. Лудогорец се класира за Шампионска лига и към играчите има голямо внимание от страна на мениджъри и отбори. Те играха за първи път в Шампионска лига и това ги разсейва. Смятам, че в шампионата играчите ще покажат това, което показаха и в Шампионската лига. До лятото едва ли ще има футболист, който да напусне Лудогорец", увери треньорът.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички