Дерменджиев притеснен: Галин Иванов ми е като бял лист!


Дерменджиев притеснен: Галин Иванов ми е като бял лист!

1518 0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква един пределно мотивиран отбор на ЦСКА да излезе срещу неговия тим в дербито в Разград. Специалистът призна, че изпитва притеснения от факта, че няма никаква представа от способностите на новия треньор на "червените" Галин Иванов.

"Очаквам да стане един добър мач и да зарадваме всички фенове. Винаги, когато има промяна в треньорското ръководство, всеки отбор има подем. Не познавам работата на Галин иванов с подробности, знам, че има успехи в школата. Както Стефан Грозданов каза, той е един бял лист. Той каза, че трябва да бъдем предпазливи и ние ще бъдем", коментира Дерменджиев на пресконференцията преди мача.

Запитан дали скандалите и проблемите в ЦСКА може да окажат въздействие върху играта им, специалистът заяви: Играта на терена няма нищо общо с писанията и приказките по медиите. Убеден съм, че премиите ще бъдат завишени, защото те знаят какъв ще бъде мачът. Ще бъдат крайно мотивирани и концентрирани. Най-вероятно ще излязат с най-доброто, с което разполагат", категоричен е той.

На въпроса дали това е мачът, който ще реши титлата, треньорът на "зелените" отговори така: "Този мач няма да реши титлата, но трите точки и за двата отбора ще бъдат много важни".

Дерменджиев не пожела да разкрие кой измежду Жуниор Кишада и Роман Безяк ще поведе атаката в Разград. Той не пожела дори да научи имената на играчите, които са спрягани за напускане. "Лудогорец е много сериозна организация, която не може да бъде изненадана, действията й се контролират много точно", посочи той.

На въпрос в кои зони отборът се нуждае от подсилване, той заяви: "Ще има нови футболисти. Целите ни са много високи и ще опитаме да атакуваме отново групите на Шампионска лига".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Абало и Ешпиньо са в договорни отношения с клуба, така че въпреки факта, че не са преподписали, до изтичането на договорите им те са наши футболисти. Така че когато реша, ще влязат и ще играят както трябва", отсече Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички