Дерменджиев: Трябва да сме 100 % концентрирани до края, ЦСКА не показва истинското си лице


Дерменджиев: Трябва да сме 100 % концентрирани до края, ЦСКА не показва истинското си лице
Снимка: Ивай Йочев

1423 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, по време на пресконференция, че първенството навлиза в решителната си фаза и всеки мач до края е изключително важен. Треньорът коментира предстоящия двубой на неговия тим с Ботев (Пловдив), както и основния конкурент за титлата ЦСКА.

"Навлизаме в решителната фаза на първенството. Всички мачове трябва да ги изиграем на 100%. Вече противниците са по-различни като качество и трябва да сме максимално мотивирани и да сме крайно концентрирани за всеки мач", коментира Дерменджиев.

Той сподели и очакванията си, че двубоят с Ботев (Пловдив) няма да е никак лесен. "Ботев ще играе значително освободен. С Локомотив и ЦСКА изиграха много силни мачове и затова ние подхождаме с респект към тях. Мисля, че всеки един отбор от шестицата може да вземе победа", заяви наставникът на Лудогорец.

Дерменджиев не пропусна да сподели и мнението си за слабото представяне на ЦСКА през пролетния полузсезон.

"И по-рано казах, че това не беше истинското лице на ЦСКА в предните мачове. Мисля, че занапред отборът ще е доста по-различен", заяви Дерменджиев и добави: "Сега настроението е много по-добро, след като сме на върха, но отговорността е още по-голяма, защото трябва да се задържи тази позиция"

В момента Лудогорец е лидер в "А" група с 47 точки, с 3 повече от "червените".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички