Истерия за билети преди Лудогорец - Ливърпул


Истерия за билети преди Лудогорец - Ливърпул

1650 0

В истерия се превърна продажбата на билети преди мача между Лудогорец и Ливърпул и Шампионската лига, съобщи "Стандарт". Сблъсъкът за оставане в Европа е в сряда вечер от 21,45 ч на ст. "Васил Левски".

До момента единствено сектор "А" е напълно разпродаден, но за останалите сектори има, макар и малко, места. В последните два дни се забелязва истински наплив на чужденци, които искат да видят шоуто. Не става въпрос за привържениците на Ливърпул, за които отдавна са отделени билети. Доста туристи в България, както и фенове от Балканите, искат да видят българското чудо срещу петкратния носител на КЕШ. Те взимат билети основно за сектор "В".

В същото време продължават и опитите на хората от черната борса да продадат пропуски. Група ентусиасти сновеше вчера цял ден на студа пред националния стадион и спираха всеки минаващ с оферта. Те имаха пропуски за всички сектори и повечето от тях ги предлагаха на реалните им цени. "И ние сме хора. Замръзнахме, но печелим. Хората търсят билети", сподели един от тях.

В интернет също продължава продажбата. Сред офертите има доста любопитни. Например продават се цели шест билета - 3 за "Лъвчетата" и 3 за сектор "Г", за скромната сума от 39 лв. Два пропуска за същата зона, които струват общо 85,50 лв., за само 25. Все пак да са сигурни, че няма да станат жертви на измама, нека феновете отидат до касите днес, призоваха домакините.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички