Изненада: Ето колко фенове ще подкрепят Лудогорец в суперважния мач


Изненада: Ето колко фенове ще подкрепят Лудогорец в суперважния мач
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: БГНЕС

908 0

Лудогорец излиза в изключително важен сблъсък в Лига Европа. "Орлите" гостуват в Белгия на Андерлехт. Преди дуела от клуба написаха следното съобщение, което касае техните привърженици, които ще посетят двубоя:

"Важна информация за феновете на Лудогорец

ПФК Лудогорец съобщава на своите фенове, които ще идват на стадион "Лото Парк" за мача с Андерлехт със собствен транспорт, че могат да използват паркинг Coovi (Ceria), разположен на адрес: Avenue Josse Leemans 110, 1070 Anderlecht.

Този паркинг е удобно разположен близо до Изход 16 на Брюкселския околовръстен път, което го прави лесно достъпен за всички, които пристигат с кола.

От паркинга до "Лото Парк" може да се използва метрото от станция Coovi/Ceria. Феновете трябва да се качат на линия номер 5 в посока Ерразм и да слязат на станция Veeweyde, която е на 6 минути пеша от стадиона.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

За по-бърз и лесен пропусквателен режим, Андерлехт призовава феновете на Лудогорец да пристигнат на стадиона по възможност по-рано" - гласи обръщението.

Колко фенове ще подкрепят Лудогорец срещу Андерлехт?

Според колегите от dsport и от "Мач телеграф" ще има над 1000 души, които ще подкрепят отбора срещу Андерлехт. Това е бройка, която надхвърля голяма част от мачовете на Лудогорец, които се играят в българската Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички