"Колегите от ЦСКА надграждат" - шеф в Лудогорец се изказа и за липсата на "червени" фенове


"Колегите от ЦСКА надграждат" - шеф в Лудогорец се изказа и за липсата на "червени" фенове
Снимка: ludogorets.com

1922 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се надява отборът най-сетне да направи пробив в групите в Шампионска лига. Нещо, което им убягва в последните години. Освен това сподели и своите очаквания за предстоящия сблъсък с ЦСКА.

"Много ми е трудно да отговоря на този въпрос, защото виждате, че от последното наше участие в Шампионска лига доста се промениха правилата, доста се повиши и качеството на противниците, никой не спи, всеки работи, всеки надгражда. Трудно ми е да се нагърбя да кажа какъв е процентно нашият шанс, но аз мисля, че имаме такъв, стига, разбира се, и късметът да е с нас. В спорта трудно се получава без късмет, но като цяло аз мисля, че Лудогорец има качеството да се представи добре в евротурнирите, въпреки незадоволителната игра, която показахме в Батуми, но за това също си има някои обяснения", сподели той пред "Дарик" относно Шампионска лига.

Очаква сериозен сблъсък с ЦСКА

Още: Дерменджиев взима мерки: Прави рокади срещу ЦСКА заради грешките срещу Динамо Батуми

Относно сблъсъка с ЦСКА той допълни: "Определено много често тръгваме трудно в българското първенство и европейските клубни турнири. Този съперник е от най-именитите в българското първенство и като такъв предполагам, че нашите футболисти ще бъдат максимално мотивирани да изиграят този мач. Очаква се едно сериозно дерби за българските стандарти. Колегите от ЦСКА надграждат, има при тях една еуфория, ние също ще се постараем да се подготвим за този мач и се надявам зрителите да бъдат доволни".

"При всички случаи липсата на фенове от каквото и да е естество, винаги е минус за футбола. Ние сме отбор, който умее да играе пред пълни трибуни, много пъти сме го доказвали. Надигравали сме се с европейски грандове с публика от порядъка на 60 000. За нас присъствието на публика по трибуните е плюс. Няма да се отрази добре на мача липсата на фенове на ЦСКА. Когато има привърженици и на двата отбора, се създава по-различна атмосфера, идва по-голям заряд. Мисля, че това няма да е добре и за двата отбора".

Класиране в Първа лига през сезон 2024/25 - Крумовград започна успешно!

Голмайстори в Първа лига през сезон 2024/25: 1 гол в 2 мача!

Летен трансферен прозорец в Първа лига: Сделка по линията ЦСКА - Черно море (ОБНОВЯВА СЕ)

От последните минути: ЦСКА обяви и показа нова придобивка (ВИДЕО)

Георги Иванов се закани на съдиите: Ще бъда безкомпромисен, ако забележа, че има залитания

Разликата е плашеща: Окупацията на Лудогорец е все по-осезаема - само един от ЦСКА в топ 10

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички