Козмин Моци още е под въпрос за дербито с ЦСКА


Козмин Моци още е под въпрос за дербито с ЦСКА
Снимка: Иван Йочев

1265 0

В Лудогорец още не знаят със сигурност дали могат да разчитат на един от основните си футболисти Козмин Моци за мача с ЦСКА в края на седмицата.

Централният бранител се контузи срещу Базел преди 10 дни, но не е ясно дали ще бъде на линия за сблъсъка с лидера в класирането на "Българска армия", пише "7 дни спорт".

Лудогорец гостува на ЦСКА в събота, а само 4 дни по-късно посреща и Ливърпул в последен домакински мач в Шампионската лига. Желанието на всички в Разград е Моци да играе на Армията, а самият футболист също иска да се върне на терена възможно най-скоро. Първоначално обаче от лекарския щаб на тима разкриха, че възстановяване от един такъв тежък удар в бедрото, какъвто претърпя Моци, отнема около 20 дни.

Защитникът е в лагера на националния отбор на Румъния и все още не е ясно дали ще играе и за своята родина. Утре северните ни съседи играят контрола с Дания. Ако той е в състояние да бъде на терена, то Моци ще играе и с ЦСКА. Очаква се тези дни да бъде ясно как е защитникът на Лудогорец и Румъния. Той трябва да се завърне в лагера на разградчани в сряда и да започне да тренира с отбора. Тогава Георги Дерменджиев ще обяви и дали ще разчита на Моци за мача на "Армията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички