Лудогорец близо до трансферен удар: Преследва юноша на Реал Мадрид


Лудогорец близо до трансферен удар: Преследва юноша на Реал Мадрид

3769 0

Страхотен трансферен удар е готов да направи шампионът на България Лудогорец. Разградчани са сериозно заинтригувани от испански футболист, който играе в Спортинг Хихон, а се е формирал в легендарната школа на Реал Мадрид Валдебебас, научи Sportlive.bg.

Става дума за защитника Луис Ернандес, чийто договор с Хихон изтича и от клуба се надяват да го убедят да преподпише, заради чудесното си представяне в последно време.

Освен Хихон съперник на Лудогорец за подписа на мадридчанина ще е и френският Олимпик Марсилия, чийто старши треньор Мичел познава добре качествата на футболиста и го е искал и по време на престоя си в Олимпиакос.

Луис Ернандес е на 26 години, висок е 183 см.През сезон 2008/09 преминава в Реал Мадрид Кастилия, където играе до края на сезон 2010/11.

Sportlive.bg научи, че шансовете на Кирил Домусчиев да убеди испанеца да заиграе в Разград се коренят в голямата заплата, която бизнесменът може да предложи на Ернандес.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички