Лудогорец - Динамо Минск по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от Шампионска лига?


Лудогорец - Динамо Минск по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от Шампионска лига?
Снимка: https://ludogorets.com/

5284 0

Продължава походът на българския шампион Лудогорец в квалификациите на Шампионска лига. Във втория кръг "орлите" ще се изправят срещу шампиона на Беларус - Динамо Минск.

Те си заслужиха мястото в тази фаза, след като на старта се справиха с друг Динамо - но Батуми (Грузия). Лудогорец спечели първия мач с 3:1, изигра неособено убедителен реванш, но все пак загуби с 0:1 и продължи напред.

Динамо Минск също се класира за втория квалификационен кръг след успех със само гол разлика от двата мача. В Беларус тимът приключи при 0:0 срещу Пюник Йереван, но в реванша сломи арменците с минималното 1:0 като гост.

Това ще бъде първи дуел между Лудогорец и Динамо Минск. Победителят си гарантира на 100% участие в груповата фаза на европейски клубен турнир (в най-лошия случай - на Лигата на конференциите). В третия квалификационен кръг пък почти със сигурност би срещне Карабах, след като клубът от Азербайджан взе солиден аванс от 2:0, побеждавайки като гост Линкълн Ред Импс (Гибралтар).

Къде да гледаме Лудогорец в Шампионска лига?

Срещата между Лудогорец и Динамо Минск ще започне в 21:00 часа българско време и ще се състои на "Хювефарма Арена" в Разград. Тя ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт 1", като освен това ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички