Лудогорец изкушава звезда на Стяуа и Румъния


Лудогорец изкушава звезда на Стяуа и Румъния

1398 0

Лудогорец следи един от най-добрите румънски футболисти като част от своята зимна селекция. Става въпрос за халфа на Стяуа и националния отбор Лукиан Сънмартян, който е считан за № 1 в цялата румънска лига в момента, пише "7 дни спорт".

В списъка на разградчани е и звездата на другия гранд от Букурещ Динамо Козмин Матей. 34-годишният плеймейкър на Стяуа се представи страхотно срещу Лудогорец в плейофите на Шампионската лига и още тогава грабна окото на собственика на зелените Кирил Домусчиев.

От началото на сезона Сънмартян има 27 мача и 4 гола във всички турнири. Именно той беше играчът, който спечели дузпа срещу разградчани в Букурещ, но Владо Стоянов хвана удара от бялата точка на Клаудиу Кешеру.

Халфът на Стяуа има договор с отбора до края на следващия сезон, но откупната му цена не е много висока. Според "7 дни спорт" разградчани могат да го вземат, ако имат такава възможност, въпреки напредналата му възраст. В момента Сънмартян не взима толкова висока заплата в Букурещ, като може да бъде изкушен от разградчани.

Както е известно, Лудогорец се нуждае от подсилване именно в средата на терена. Ветеранът играе еднакво успешно както като външен полузащитник, така и зад нападателя, което е коронната му позиция.

Все пак последна дума за това ще има, когато има и яснота около бъдещето на звездата на Лудогорец Марселиньо. Бразилецът е следен от няколко отбора от чужбина и при добра оферта може да бъде продаден.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички