Предложиха звезда на Лудогорец на Рома


Предложиха звезда на Лудогорец на Рома

1419 0

Един от най-силните чужденци в „А" група - десният бек на Лудогорец Жуниор Кайсара, е бил предложен на Рома от родни мениджъри.

Става въпрос за хора, които имат позиции на Ботуша и са разбрали, че треньорът на „вълците" Руди Гарсия спешно търси класен десен бек. Причината за това е, че договорът на титуляра на тази позиция Майкон изтича през лятото, пише "Меридиан мач".

Разбира се, освен Кайсара „римляните" ще наблюдават и още няколко футболисти за поста. Иначе доста често в последните години Рома привлича играчи от Балканския полуостров. През лятото от Олимпиакос бяха взети Хосе Холебас и Костас Манолас, от Фенербахче на „Олимпико" дойде турчинът Салих Уджан, а преди няколко години директно от Динамо Букурещ бе привлечен вратарят Богдан Лобонц.

Кайсара направи отлично впечатление с изявите си в Европа през 2014 г. Той логично попадна в полезрението на куп сериозни отбори като Бенфика, Порто, Селта и Бешикиташ. Сайтът Transfermarkt пък му сложи цена от 6 млн. евро, която е рекордна за чужденец от „А" група. Наскоро бразилецът поднови договора си с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички