Лудогорец изуми мен и мнозина, но ще бием, убеден е страдал от ЦСКА ексиграч на Ливърпул


Лудогорец изуми мен и мнозина, но ще бием, убеден е страдал от ЦСКА ексиграч на Ливърпул

1558 0

Известният футболен коментатор на BBC и бивш футболист на Ливърпул - Марк Лоуренсън, сподели очакванията си за гостуването на "мърсисайдци" на Лудогорец в Шампионска лига на 26 ноември. В коментара си за "Liverpool Echo" Лоуренсън разкрива интересни моменти от 1/4-финалния мач за Кеш на "червените" с ЦСКА в София през 1982 г.

Вижте какво казва Лоуренсън:

Надявам се Ливърпул да има по-голям късмет в София, отколкото аз през 1982 г. Бяхме изправени срещу ЦСКА в 1/4-финал за КЕШ, реванш, и, в опит да изравним в края, аз рискувах и напуснах зоната си, като направих фаул пред очите на страничния съдия. Но това беше обикновен фаул. Нищо повече. Така че бях изумен, когато видях играчът на ЦСКА да се търкаля по терена, стиснал лицето си в стил Ривалдо.

Тогава реферът дотича и, без дори да се допита до страничния съдия, ме изгони. Боб Пейски поиска да видим запис, тъй като аз протестирах, но от Българската телевизия не удовлетвориха молбата му. Станах първият играч на Ливърпул, изгонен в евротурнирите. За нищо! В тези дни вие усещате какво реално е да се намирате зад Желязната завеса, посещавайки тези страни.

Сега нещата са съвсем различни. Това не е толкова смущаващо и отборите се познават.

Лудогорец дори няма да играе на собствения си стадион, така че атмосферата няма да се окаже смущаваща за Ливърпул. Българите са може би по-добре технически, отколкото мнозина смятаха, аз също бях изненадан колко добре тренирани са. Но всякакво чувство за неочакваност вече го няма.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Реалистично Ливърпул трябва да спечели, за да запази надеждите си да премине груповата фаза. Но те трябва да помнят, че не трябва да го правят в първия половин час. Овладяването на средата на терена ще бъде решаващо за изхода на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички