Лудогорец се готви за влизане в ШЛ в Австрия


Лудогорец се готви за влизане в ШЛ в Австрия
Снимка: ludogorets.com

805 0

Лудогорец ще се подготвя в Австрия за атаката на груповата фаза на Шампионската лига, пише вестник "Тема Спорт". Разградчани са договорили лагера си в алпийската страна преди няколко дни. В момента ръководството е в процес на уточняване на датите на заминаване и прибиране в България.

Очаква се пълната програма за лятото да стане ясна до края на месеца. Треньорът Георги Дерменджиев държи отборът да остане около 2 седмици в Австрия, в които да изиграе между 4-6 контроли с класни съперници.

Първата част от подготовката на зелените най-вероятно ще се проведе в Смолян. Тимът ползва базата там и в предишните две години, като ръководството е останало доволно от условията. Варианти за лагера в България са още Банско и Правец, но е малко вероятно клубът да потърси промяна.

На този етап не са ясни съперниците в контролите и кога точно разградчани ще започнат лятната си подготовка. Най-вероятно те ще стартират занимания най-рано на 8-9 юни.

Както е известно, ако Лудогорец триумфира с титлата, то първият официален мач на тима за новия сезон, който ще е от втория предварителен кръг на Шампионската лига, ще е на 12 или 13 юли. На 20 юни пък разградчани ще научат съперника си в тази фаза на турнира, като те са поставени в жребия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички