Лудогорец в най-луксозният хотел в Мадрид


Лудогорец в най-луксозният хотел в Мадрид

1547 0

Лудогорец избра за база най-луксозния хотел в Мадрид, който е един от най-новите в испанската столица, пише "24 часа". "Юростарс Мадрид Тауър" бе построен върху старата база на Реал и заради това избухна доста сериозен скандал. Клубът бе разследван дори от ЕС за неправомерна помощ от страна на общината.

Кметството в Мадрид помогна на клуба да изчисти дълговете си, като купи от него земята под базата, която и без това в миналото е била общинска. Според специалисти испанският гранд получил 100 милиона евро чиста печалба от сделката, а накрая общината помогна да се направи и нова база за детско-юношеската школа. В крайна сметка се наложи испанците да връщат част от парите, като тя бе определена за неправомерна държавна и общинска помощ за частно дружество.

Лудогорец лети за последния си двубой от груповата фаза на Шампионска лига ден преди мача.

Хубавото на 5-звездния хотел, в който ще се настани отборът е, че се намира доста близо до "Сантяго Бернабеу". Легендарният стадион е далеч от центъра на столицата, като до него се стига трудно в деня на мача, защото стават колосални задръствания по улиците, които водят натам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички