Любимец на феновете на Левски + кадър на ЦСКА: Правят чудеса, но в... Лудогорец


Любимец на феновете на Левски + кадър на ЦСКА: Правят чудеса, но в... Лудогорец
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: БГНЕС

7765 0

Вторият отбор на Лудогорец бе един от едва трите тима, които успяха да потеглят в българската Втора лига с две победи от два мача. "Орлите" успяха да надделеят над Локомотив Горна Оряховица с 2:0 и над ЦСКА 1948 II с 2:1.

Захари Сираков и Красимир Чомаков в Лудогорец

Както е известно, начело на отбора е Захари Сираков. Той се превърна в голям любимец на феновете на Левски след чудесата, които извърши в ДЮШ на "сините" и множеството спечелени титли.

"Дойдох в Лудогорец не за парите! Изписа се, че съм си тръгнал от Левски заради парите, че не са плащани заплати… Хората, които ме познават, знаят, че аз съм финансово обезпечен. Дори съм помагал със заеми на колеги да може да идват на работа. Тръгнах си, защото не видях, че ще ми се дава шанс за развитие към мъжкия футбол. Сега имаше възможност да ми се даде шанс да работя с мъжете, миналата година след като си най-добрият треньор в школата, два пъти му казвах на господин Сираков и той не ме отрази. Нито ми помогнаха за Про Лиценз, дори не ми дадоха U19 да мога да трупам точки за този лиценз" - бе част от обяснението на Сираков в началото на 2021-ва относно това защо не продължи в Левски.

Редом до него от скоро пък е Красимир Чомаков. Той е бивш футболист на ЦСКА, привлечен специално от Димитър Пенев през пролетта на 1998. Освен това е бил в треньорски щабове начело на "армейците".

Чомаков и Сираков са сред хората, на които в Лудогорец разчитат най-много. Да развият млади таланти, да ги подготвят за мъжкия футбол и да ги изпратят в първия отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички