На прага на важните мачове: Лудогорец със сложни дилеми за разрешаване


На прага на важните мачове: Лудогорец със сложни дилеми за разрешаване
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1074 0

Трансферният пазар у нас затвори, но Лудогорец все още има да разрешава сложни казуси, свързани със състоянието на отбора и опитите за неговото подобряване.

До момента клубът не продаде двама от асовете, за които имаше оферти – норвежкия бек Аслак фон Витри и полския халф Якуб Пьотровски. По всичко изглежда, че те ще останат и ще помогнат на тима за битките от същинската фаза на Лига Европа, въпреки че все още има пазари, които са отворени.

Немалко въпроси за разрешаване пред Лудогорец

Остава обаче въпросът дали ще ги изпуснат "орлите" без пари следващото лято, или ще ги продадат за по-малки суми от тези, които можеха да им вземат сега. Защото двамата са с контракти до края на кампанията.

Шефовете в Лудогорец ще трябва да решат и дали да назначат постоянен треньор по време на сегашната пауза в шампионата заради участието на националния отбор в Лигата на нациите. След унизителното 2:7 от Карабах (б.а. – след продължения) в реванша от 3-ия квалификационен кръг на Шампионската лига Георги Дерменджиев бе освободен. А на негово място временно бе поставен наставникът на дубъла Захари Сираков. Шансовете на Сираков да остане на поста до края на есенния дял се увеличават. За това говори и фактът, че Светослав Дяков, който бе помощник на Дерменджиев, но остана и след него, изненадващо напусна тази седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички